Covid-19: Dette gjør Uni Micro

Kjære kunder og samarbeidspartnere,
 
Korona-pandemien har rammet Europa og Norge, og det er usikkert hvordan videre omfang og utvikling vil påvirke oss. Dette vil teste oss som nasjon, og vi må alle ta del i den største nasjonale dugnaden landet vårt har sett i moderne tid. 

Uni Micro sin målsetning er å tilrettelegge for å opprettholde tilnærmet normal drift innenfor de råd og føringer styresmaktene utgir. I 2020 er vi prisgitt gode systemer og tjenester for digital samhandling. Vi utnytter disse virkemidlene for å skape en digital arbeidshverdag som flyter godt, uavhengig av hvor vi sitter fysisk. Verdien av digitalisering blir ekstra synlig i en situasjon som dette, og vi ser dette som vårt mulighetsrom for å understøtte deg som kunde.
 
Vi i Uni Micro skal ta vår del av samfunnsansvaret. Vi ivaretar våre ansatte, og har innført hjemmekontor for alle. Med dette viser vi at vi etterlever nasjonale råd og føringer. Prosesser og møtevirksomhet er tilpasset denne nye situasjonen. Dette fungerer godt, og vi har gode systemer for å ivareta både intern og ekstern kommunikasjon. All reisevirksomhet er i tillegg stanset. Vi opprettholder kapasiteten rundt driften i selskapet, tilpasset dagens unike situasjon, slik at du som kunde har en trygg partner å lene deg på.  
 
Uni Micro er en robust organisasjon med et solid fundamentert verdigrunnlag og dyktige medarbeidere. Vi er fortsatt rustet for å håndtere alle henvendelser fra deg som kunde. Vår organisasjon er tilpasningsdyktig og klar til å iverksette ytterligere nødvendige tiltak for å sikre at vi understøtter våre kunder. Dette gjelder også om situasjonen skulle utvikle seg negativt i tiden fremover. Vi oppfordrer alle kunder til å kontakte oss som normalt. Du kan forvente å få støtte og bistand som før - enten du er på fysisk eller digitalt kontor.
 
Med vennlig hilsen,
 
Jannike Neset
Adm. dir. Uni Micro AS

Hva kan vi hjelpe med?
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×