Å bruke nettstedet aktivt for å få relevant trafikk og ikke minst få respons, blir stadig viktigere for både små og store bedrifter. Alle våre maler er responsive. Det innebærer at de tilpasser seg skjermflaten den vises på - mobil, nettbrett eller vanlig pc. 

Ved å benytte en av våre ferdige maler får du en hjemmeside som inneholder de elementene som er nødvendig for at din bedrift skal fremstå seriøs og tillitsvekkende. I tillegg vil hjemmesiden være godt digital synlig i søkemotorene.

Malen du velger blir tilpasset ditt firma sin fargeprofil, eller logo. Du kan ved hjelp av CMS-løsningen enkelt legge ut relevant informasjon som artikler, tjenester og kontaktinformasjon. På den måten kan du hele tiden holde hjemmesiden levende og aktuell. Å legge ut informasjon er gjort ved få klikk. 

Malene er laget slik at den besøkende raskt skal finne relevant informasjon og foreta en ønsket handling. Det kan være å fylle ut et skjema, få oversikt over tjenester som tilbys, eller ringe din bedrift.

Ved hjelp av videoer og opplæring er det vårt mål at bedriften selv blir satt i stand til å videreutvikle hjemmesiden sin raskt.  

 

Mal-design

Qvam
Qvam
Les mer
Hambro
Hambro
Les mer
Moe
Moe
Les mer
Egner
Egner
Les mer

Kurs og webinar

Kom i gang med Uni Economy

Les mer

Introduksjon til Uni Economy for byrå

Les mer

Introduksjon til Uni Economy

Les mer
Kontakt oss
Firma:
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Ønsker du å motta nyheter fra oss?
Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, vil du motta informasjon fra oss om produktnyheter og annet aktuelt fra Uni Micro Web AS.
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernpolicy
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×