Om oss

Hvem er vi?

Vi er en av Norges ledende leverandører av teknologi og programvare for økonomi og administrasjon. Vi er en solid bedrift med en sunn økonomi. Et stadig økende antall kunder sørger for at vi har en god vekst.

Vår historie

Det startet med én mann og én idé i 1986. Stedet var Modalen, Norges nest minste kommune, nord i Hordaland. Hans Jørgen Neset hadde et ønske om å lage et økonomisystem som ville forenkle arbeidshverdagen til små og mellomstore bedrifter. Med et datakurs fra militæret og utdannelse innen matematikk utviklet han et enkelt regnskapsprogram, og Uni Micro ble til. 32 år senere er selskapet en av landets ledende aktører innen økonomisystemer.

Modalen

Vårt fokus

Vi er en solid leverandør av teknologi og økonomisystem. Våre økonomisystem Uni Economy og Uni Økonomi står begge sterkt i bransjen. SoftRig, vårt nyeste produkt, er vår utviklings- og distribusjonsplattform. Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Med vekt på innovasjon og forenkling av rutiner, benytter vi oss alltid av den nyeste teknologien, og ligger helt i forkant når det gjelder systemutvikling. Det nyter våre kunder godt av ved alltid å ha et oppdatert og topp moderne regnskapsprogram, uansett størrelse eller bransje. 

 

Vår visjon

Vision.png

Vår visjon er å skape verdens beste kundereise for våre kunder.

 

Våre verdier

 

Verdier

 

 Kvalitet -  Innovasjon - Åpenhet - Respekt - Pålitelighet  

 

Vår ledelse

Hans Jørgen Neset startet Uni Micro i 1986 med en visjon om å lage Norges mest brukervennlige økonomisystem. Som gründer var han både nyskapende og fremtidsrettet, noe som har ført til økt omsetning hvert år siden oppstarten.

Jannike Neset kom inn i farens bedrift i 2010 og er i dag administrerende direktør i Uni Micro AS. Jannike har på få år løftet Uni Micro til å bli landets ledende leverandør av ERP-systemer i SMB-markedet. 

Samfunnsansvar

Vi ønsker å engasjere oss og være tilstede i samfunnet vårt. Vi ser den viktige jobben så mange frivillige organisasjoner utfører og vi ønsker å bidra til at disse organisasjonene får fortsette arbeidet sitt fremover. Vi er derfor med å støtte flere frivillige organisasjoner, samtidig som vi ser viktigheten av å støtte idrettslag for barn og unge. Uni Micro støtter flere idrettslag på tvers av landet slik at det er mulig å fortsette den viktige utviklingen idrett og moro gir barn og unge. 

Crop.jpg

Best i test

I 2015 ble Uni Økonomi kåret til best i test av PC World for sjette året på rad. Det er ingen tilfeldighet. Vi har over 37.000 brukere. Vår fordel er den sømløse flyten mellom modulene. Du skal ikke behøve å taste noe to ganger. Målet er å gjøre regnskapsføring, og all annen registrering, så enkel og automatisert som mulig, samtidig som du alltid har kontroll og får oppdaterte rapporter som viser deg historikk og status på din bedrifts økonomi. Dette gir deg et glimrende utgangspunkt for å finne den mest lønnsomme veien videre mot bedriftens mål.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×