Regnskap

Effektiv bilagsføring i skyen, med et fakturamottak som gjør internfakturering mellom selskaper og klienter til en lek.

Utforsk

Automatisering og brukervennlighet kjennetegner modulen

Automatisering og brukervennlighet er stikkord for regnskapsmodulen. Løsningen benytter innovativ teknologi for køhåndtering og varsler på hendelser, jobber og repeterende oppgaver. Vi er nå i full gang med å bygge flere prosesser inn i vår automatiseringskonsept. Selv om det ligger automatikk rundt behandling av inngående faktura og banktransaksjoner, har vi også designet bildet for tradisjonell bilagsregistrering i forhold til logisk flyt og effektivitet. Uni Economy har et eget fakturamottak og en innboks der inngående faktura mottas, enten på EHF eller en PDF som tolkes via OCR-lesing.

 

Fakturamottak i Uni Economy

Fakturamottak i Uni Economy

Unik og oversiktlig visning for periodisering

Gode rutiner for fakturagodkjenning og flyt ligger klart i løsningen. Et eksempel på dette er at åpne poster kommer automatisk opp som forslag med en gang en kunde eller leverandør velges. I tillegg har vi videreført at saldo på konto vises parallelt med de kontoene en fører for. Periodisering av kostnader har en unik og oversiktlig visning, og en kan enkelt krysse av for ønsket periode.

 

Bilagsføring i Uni Economy

Bilagsføring i Uni Economy

Automatisk agioberegning

Dokumenter/bilag hentes inn og forhåndsvises slik at dette kan benyttes som grunnlag for føringen. Innbetalinger oppdateres normalt direkte fra bank, men dersom en ikke benytter KID på utgående faktura finnes det et svært oversiktlig bilde for å merke innbetalinger. Her kan en også føre innbetalinger med valuta med automatisk agioberegning.

Et raskt system med Drilldown-mulighet

For å lese regnskapsdata kan det hentes ut ferdige regnskapsrapporter eller velge en aktiv resultat- og balanserapport med «Drilldown» helt ned til originalbilag. Det er også mulig å filtrere på for eksempel prosjekt og avdeling. MVA-meldingen har samme Drilldown-mulighet slik at systemet raskt kan vise grunnlaget for MVA-beregningen.

Utforsk

Se også

Time
Time
Les mer
Lønn
Lønn
Les mer
Salg
Salg
Les mer

Kurs og webinar

Introduksjon til Uni Economy for byrå

Les mer

Kom i gang med Uni Economy

Les mer

Introduksjon til Uni Economy

Les mer
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×