Salg

I Uni Economy er opprettelse av tilbud, overføring av ordre og utsending av faktura designet for brukeren. Salg har aldri vært så enkelt.

Utforsk

Enkle løsninger for brukeren

I salgsmodulen håndteres prosessene fra kundeopprettelse og tilbud videre til ordrebehandling og fakturering. Det er enkelt for brukeren å navigere mellom ulike prosesser, og det er enkelt å finne tilbake til en fakturakladd ved hjelp av ferdige filter. Det finnes flere valgmuligheter for hvordan en faktura kan sendes. Kunden kan få denne på EHF, PDF på e-post, utskrift, eller via Vipps. Salgsmodulen gir en enkel oversikt over kunder, produkter og statuser på tilbud, ordrer og faktura.

Salgsfaktura

Salgsfaktura i Uni Economy

Automatiske prosesser bidrar til god arbeidsflyt

Nye kunder kan opprettes fra telefonkatalogen og vil automatisk hente frem opplysninger om kunden kan motta faktura på EHF eller ikke. Valutakurser oppdateres automatisk, og valuta velges på kunden, eller overstyres på faktura. Betalings- og leveringsbetingelser kan også overstyres på kundenivå, eller ved fakturering.

Forhåndsvisning av fakturaer før produksjon

Det er fullt mulig å merke fakturaen med selger, samt dimensjoner som prosjekt og avdeling. Andre vedlegg og dokumenter kan legges til tilbud, ordre og faktura og alle fakturaer kan forhåndsvises før de produseres. Purringer er innebygget i løsningen og det jobbes også med at systemet skal foreslå automatikk rundt utsendelser.

Utforsk

Se også

Time
Time
Les mer
Lønn
Lønn
Les mer
Regnskap
Regnskap
Les mer

Kurs og webinar

Introduksjon til Uni Economy for byrå

Les mer

Kom i gang med Uni Economy

Les mer

Introduksjon til Uni Economy

Les mer
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×