Stadig flere privatpersoner ønsker å starte nettbutikk, og mange bedrifter får spørsmål om hvorfor de ikke selger varene sine på nettet. I en hektisk hverdag har vi ofte ikke tid til å dra på butikken, og vi vil handle når det passer oss, hvor det passer oss - og gjerne til en pris som passer oss. Når du har fått Uni Nettbutikk på plass kan du tilby kundene dine alt dette.

Design og utforming

Du har to alternativer når det gjelder utforming av din nettbutikk.

1: Uni Nettbutikk er en ferdig løsning dersom du velger en av våre designmaler. Vi anbefaler ofte oppstartskunder en designmal for at de skal komme raskt og rimelig i gang.

2: For bedrifter som har høy omsetning og vet at de har mye trafikk inn på sine nettsider, anbefaler vi skreddersøm. Dette innebærer at vi sammen med bedriften arbeider frem en løsning som er spesielt tilpasset deres kundesegment. Vi har lang erfaring i å utvikle gode salgskanaler og forretningsløsninger sammen med kunder. Våre kundekonsulenter står klare til å hjelpe deg om du ønsker en tilpasset nettbutikk.  

Plattformen som ligger i bunn av Uni Nettbutikk, er basert på samme kildekode. Dette resulterer i at våre kunder får en driftssikker og gjennomtestet løsning med høy oppetid.

Mer enn 400 kunder bruker Uni Nettbutikk i dag, og med over 13års erfaring er det et sikkert valg!  

 

Enkel, trygg og norsk nettbutikkløsning

Uni Nettbutikk er integrert med Uni Økonomi. Alt du gjør synkroniseres på nettet, slik at butikken og regnskapet alltid er oppdatert. Programmene har i tillegg felles varelager og kundekort med både Uni Faktura og Uni Butikkdata

Uni Nettbutikk styres fra Uni Faktura, og alle varer, priser, bilder, dokumenter og varebeskrivelser som er tilgjengelig her kan enkelt bli gjort tilgjengelig i nettbutikken din. Bestillinger som blir foretatt og varer som blir kjøpt vises automatisk i økonomisystemet ditt som en ordre. Med et felles kunde- og rabattregister får du full kontroll på et profesjonelt produkt med et enkelt brukergrensesnitt kundene dine vil sette stor pris på. Og når kundene setter pris på løsningen din handler de mer.

At alle programmene jobber sømløst sammen sikrer deg god arbeidsflyt. Det betyr at du kan ta deg av kundene dine som får kjøpt varene sine med sikre betalingsløsninger i nettbutikken din, samtidig som ordrene automatisk blir overført til Uni Faktura for videre behandling.

Det skal være enkelt, trygt og lønnsomt å starte og drive butikk på nettet - med Uni Nettbutikk er du alltid tilgjengelig, og du posisjonerer deg for fremtidens netthandel allerede i dag.

 

 

Med Uni Nettbutikk får du

  • En brukervennlig nettbutikk
  • Full integrasjon med Uni Økonomi
  • Mal-design eller velge ditt eget design (skreddersøm)
  • Sikre betalingsløsninger
  • Gode opplæringsvideoer
  • Over 400 “kolleger” som også bruker Uni Nettbutikk

Valgfrie tillegg

Uni Nyhetsbrev
Uni Kommentar
Uni Booking
Uni Edi
Uni Valuta
Bankkortbetaling
Klarna Checkout
Klarna faktura / konto
 

Kurs og webinar

Mulighetene med Uni Nettbutikk

Les mer

Kom i gang med Uni Economy

Les mer

Introduksjon til Uni Economy

Les mer
Kontakt oss
Firma:
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*
Kommentar:
Ønsker du å motta nyheter fra oss?
Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, vil du motta informasjon fra oss om produktnyheter og annet aktuelt fra Uni Micro Web AS.
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernpolicy
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×