Uni Economy for regnskapsførere

Ønsker dere en enklere samhandling mellom dere som regnskapsførere og selskapene deres? Ønsker dere å ha en bedre flyt og mer automatiserte prosesser?

Da er Uni Economy systemet for dere. Vi har laget Uni Economy med utgangspunkt i arbeidshverdagen og behovene til en regnskapsfører. Vi har som mål å skape en mer effektiv og lønnsom hverdag for dere, gjennom et skreddersydd system som ivaretar deres behov.

 

Ønsker du å lære mer om Uni Economy? Book demo her.

 

Komplett løsning for Byrå

Uni Economy er utviklet for at byrå skal kunne jobbe mest mulig effektivt med sine selskap. Dette oppnår vi gjennom at systemet er 100% skybasert og tilgjengelig overalt. Videre får dere en bedre arbeidsflyt ved at all funksjonalitet er tilgjengelig i samme system. I funksjonen Byråoverbygg har dere full kontroll over forefallende oppgaver til enhver tid og kan enkelt utføre disse på de ulike selskapene. Å få i gang ett nytt selskap er gjort med noen tastetrykk. 

Teknologi - markedets mest moderne økonomisystem

Uni Economy har et åpent API, som gjør det enkelt å integrere systemer og bransjeløsninger. Systemet er utviklet helt fra bunn på den nyeste teknologi, som gir et teknologisk fortrinn. Vi utarbeider standardintegrasjoner med de mest brukte systemene. Vi jobber fortløpende med å øke antall integrasjoner slik at dine selskap sine behov blir dekket.

Økonomiske fordeler – lønnsom inntjeningsmodell

Uni Micro ønsker å være en langsiktig, lønnsom, trygg og innovativ partner. Vårt fokus vil være å bistå byråene med å jobbe lønnsomt med sine selskap og at dere ivaretar et godt forhold til deres sluttkunder. Derfor vil våre byrå-kunder få mulighet for høy inntjening ved å tilby brukertilganger til sine klienter, og sluttkunder som kjøper brukertilgang gjennom dere får rabattert pris. 

Salgs- og markedsstøtte

Som Byrå-partner i Uni Micro har du en sterk organisasjon og merkevare i ryggen. Dedikerte ressurser vil bistå ditt byrå i salgs- og markedsaktiviteter, og vi vil kontinuerlig utarbeide bedre verktøy for å bistå Byrå-partnere til å nå sine mål i omsetning og inntjening. 

Byråsertifisering

Hva er byråsertifisering?

Byråsertifisering er vårt partnerprogram for regnskapsbyrå. Det består av et 2-dagers kurs; første kursdag omhandler generell bruk av system og de viktigste funksjonene; andre kursdag omhandler konvertering og import fra andre regnskapssystem og firmaoppsett for nye selskap. Begge kursdagene varer i ca. 8 timer, og avsluttes med caseoppgaver.

For å bli sertifisert byrå stilles det krav til antall sertifiserte brukere og antall aktive sluttkunder deres byrå har i Uni Economy.

Det arrangeres felles kursløp i Bergen og Oslo med jevne mellomrom. Dere kan også booke sertifisering for deres kontor. Se egen side under for mer info om sertifisering av ditt byrå samt dato og priser.

 

Fordeler for sertifiserte byrå

 

Byrå

Uni-Partner

Sertifisert Uni-Partner

Byråpriser

Normal

Normal

Sertifisert

Kickback

-

25% på transaksjoner

35% på transaksjoner

Synlighet

Liste

Kontaktinfo

Presentasjon

Leads

Lokalt

Region

Nasjonalt

Partnerlogo

Uni-Byrå

Uni-Partner

Sertifisert Uni-Partner

Kontaktperson

Byrå-Team

Byrå-Team

Dedikert ressurs

Nasjonal event

Valgfritt

Valgfritt, 25% rabatt

Obligatorisk, 50% rabatt

Regional event

Valgfritt

Obligatorisk

Med-arrangør

Kriterier for partnerskap

 

 

 

Avtale

Signert

Signert

Signert

Sluttkunde UE

-

5

100

Sertifiserte brukere

-

1

5

Kurs og webinar

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×