Er du regnskapsfører?

Som regnskapskontor er din viktigste oppgave å tilby løsninger som gjør dine selskap gode. Vi har to solide økonomisystem dere kan ta i bruk i dag; Uni Økonomi Desktop og Uni Economy. 

Uni Økonomi Desktop er vårt prisvinnende desktop-system som vi har hatt på markedet helt siden 2001. Uni Økonomi Desktop har fokus på bransjeløsninger. Har dere et selskap som trenger et godt prosjektstyringsverktøy, eller lager- og logistikkoversikt, er Uni Økonomi Desktop det riktige verktøyet å ta i bruk.

I 2017 tok vi med oss kompetanse, erfaringer og teknologi og skapte vårt skybaserte økonomisystem Uni Economy. Uni Economy er skapt for å være en fullverdig plattform for regnskapsførere hvor det er enkel samhandling med deres selskap. Vi har fokusert på god flyt, automatiske prosesser og sømløs integrasjon med systemer som dekker deres spesifikke behov, slik at dere kan fokusere på rådgivning og god oppfølging av deres kundemasse.

Ønsker du å vite mer?

Ønsker du å vite mer om fordelene med våre økonomisystemer i forhold til din arbeidshverdag som regnskapsfører, så kan du trykke deg inn på en av løsningene våre under for å lese mer.

 

                      Uni Economy                                  Uni Økonomi Desktop

 

Til web.jpg

Kurs og webinar

Introduksjon til Uni Economy for byrå

Les mer

Kom i gang med Uni Economy

Les mer

Introduksjon til Uni Economy

Les mer
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×