Plug-in Store

Visste du at du kan utvide og tilpasse økonomisystemet nøyaktig etter dine egne behov og ønsker? Systemet kan utvides med en mengde plugins som kan gjøre hverdagen din enda enklere. Dersom vi ikke har en plugin som dekker dine behov har vi et team av dyktige skreddere som er klare til å ta i mot dine ønsker og gjøre økonomisystemet ditt enda bedre.

Hva er en plugin?

En plugin er en tilleggsmodul som integreres i Uni Økonomi Desktop, for eksempel en ny knapp som utfører en bestemt handling, et verktøy, en rapport eller en integrasjon mot andre systemer som Uni Økonomi skal fungere sammen med. Plugins er funksjoner som er for spesielle til at de blir en del av et standardsystem. Vi har bygd opp en omfattende nettbutikk der du kan se etter en plugin som passer for deg. Nettbutikken er delt opp i moduler og kategorier.

 

Her er noen av våre bestselgere:

Etikettmodul

Vår ubestridte ener. Mange har behov for å skrive ut vareetiketter. Etikettmodulen lar deg skrive ut etiketter fra vareregisteret. Her kan du bestemme hvor mange du skal ha av hver etikett, og skrive ut fra varemottak og fra håndterminal. Det er også mulig å skrive ut etiketter kun på varer som har fått endret priser. Du finner den her.

Excel Vareeksport

En virkelig godbit for deg som vedlikeholder vareregisteret ditt selv. Oppdater varene i Excel. Juster priser, dekningsbidrag, bruttofortjeneste og alt annet du trenger direkte i Excel. Denne kan du kjøpe her.

Eksport Visma Business

De som ikke fører regnskap selv, benytter kanskje en regnskapsfører som av ulike årsaker bruker Visma. Med denne modulen kan du eksportere bilag fra Uni til et format som Visma kan benyttte seg av. Denne finner du her.

Plugin

 

Finn disse og flere smarte plugins i vår Plug-in store.

Se også

Konsulent
Konsulent
Les mer
Prosjektstyring
Prosjektstyring
Les mer
Fakturering og oppfølging
Fakturering og oppfølging
Les mer
Lønn og Personal
Lønn og Personal
Les mer
Innkjøp - Logistikk
Innkjøp - Logistikk
Les mer
CRM
CRM
Les mer
Butikk
Butikk
Les mer
Timefangst
Timefangst
Les mer
Regnskap
Regnskap
Les mer

Kurs og webinar

Uni Økonomi Faktura
Les mer
Uni Contracting - Prosjektstyring
Les mer
Uni Økonomi Regnskap - Videregående
Les mer
Uni Økonomi Lønn
Les mer

Regnskap - Grunnkurs

Les mer
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×