Våre forhandlere

server24logo.jpg

Ved å sette bort driften av IT-løsninger til Server24, slipper du utfordringene knyttet til

  • infrastruktur
  • versjonshåndtering
  • oppetider
  • sikkerhet

Du får tilgang til de nyeste IT-løsningene uten å måtte foreta store investeringer. I tillegg nyter du godt av Server24´s store kompetansemiljø, og får en mer forutsigbar økonomi. Løsningene våre er velegnet enten bedriften har få, eller flere hundre ansatte!

Server 24 AS, Granliveien 32, 4700 VENNESLA

Kjetil Askedal - tlf. +47 91332601- epost: kjetil@server24.no 

www.server24.no

 

logo.bmp

Interconnect AS har solgt Uni Micro programvare siden 1995 og vi meget god kompetanse på butikkdata. Interconnect er en totalleverandør av butikkdata inkludert full lagerstyring. Vi installerer og tilbyr opplæring.

Våre kunder representerer ulike bransjer vi har mange gode referanser. I tillegg til produkter fra Uni Micro, leverer vi også utstyr for datafangst i form av strekkode og RFID lesere. Vi tilbyr også etikettskrivere og etiketter som dekker de fleste behov.
Vi holder til på Grini Gård øst i Bærum. De fleste av våre kunder befinner seg i Oslo eller Akershus.

www.interconnect.no 

 

4human.logo.png 

4human, tidligere AD Gruppen, er en nasjonal IT-leverandør med lokal forankring i Vestfold og kontorer i Tønsberg, Sarpsborg og Oslo. 4human har over 50 dyktige medarbeidere med bred bransjeerfaring som hjelper kunder over hele landet og tilbyr driftstjenester fra to datasentraler i Norge og HRM –systemer med tilhørende konsulenttjenester.
 
Målet for alle våre forretningsområder er å gjøre våre kunders ledere og medarbeidere bedre, ved bruk av informasjonssystemer. Vi jobber for å forenkle, forbedre og effektivisere måten våre kunder arbeider på. Dette er fanget opp i vår tagline: We simplify and improve!

www.4human.no

 logo_gradert_tekst_hoyre.jpg
Mikkelsen & Pettersen Data AS levererer komplette IT-løsninger til små og mellomstore bedrifter. Vårt hovedfokus er drift og brukerstøtte på eksisterende løsninger hos kunde, ASP/skytjenester, butikkdataløsninger og Uni Økonomi. 

Ta kontakt med en av våre erfarne konsulenter på 55 11 02 50 eller salg@mpd.no - mpd.no i dag.

 

standard-dataing-2013_vektor_graa-mork.jpg

Data Ingeniørene AS er ledende innen leveranse av Uni Økonomi og drift av kundens IT-løsninger. 

Vi er sertifisert forhandler, og har egne konsulenter med spisskompetanse innen installasjon og drift av Uni Økonomi.  Hos oss vil du møte et godt sammensatt team av 14 kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som alltid vil gi deg den beste service og oppfølging. Fra vårt driftssenter i Bergen leverer vi Uni Økonomi som en del av våre skytjenester. Her kan du velge om du vil samle hele din IT-løsning med; E-post, Office, Økonomisystem og andre applikasjoner, eller om du kun vil ha drift av Uni Økonomi. Vi tar ansvar for at løsningen alltid er tilgjengelig, og stiller garantier for sikkerhet, oppetid og support.

www.dataing.no 

 

 kontorspar-logo.png

Blekkhuset Tromsø AS selger, installerer og kjører opplæring på  Uni Økonomi V3. Vi konverterer regnskapsdata fra deres eksisterende økonomisystem og lager spesialtilpassede rapporter og tilpasninger etter behov. Vi har holdt på med salg og oppfølging Uni Økonomi siden år 2000 og har god kompetanse på systemene. I tillegg til Uni Økonomi V3 leverer vi datamaskiner og skrivere med alt tenkelig tilbehør. Vi har et bredt utvalg innen kontor og datarekvisita med butikk i Tromsdalen og er medlem av kjeden Kontorspar.

www.blekkhuset.no 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×